We gaan weer binnen trainen!

Vanuit de regering zijn de Corona maatregelen weer iets versoepeld, waardoor we vanaf woensdag 19 mei aanstaande weer binnen kunnen trainen.

Alle leden hebben inmiddels een mail ontvangen op het bij ons bekende emailadres. Mocht je deze niet hebben ontvangen, graag even reageren naar bushido@ziggo . nl

We zullen de komende twee weken gaan gebruiken om de routines weer op te starten, en de lessen weer gebalanceerd te gaan vullen. Een en ander betekent alvast dat de twee judolessen op de woensdag (tijdelijk) gecombineerd zullen gaan worden om 17:00 uur. Er zijn best een groot aantal mensen gestopt, dus we zullen in deze twee weken gaan inventariseren welke les nog het meest passend is.

Hierdoor plannen we tot aan eind mei helaas nog even geen nieuwe proeflessen, maar afspraken kunnen we wél alvast maken voor de laatste week van mei.

De volwassenen kunnen nog niet volledig trainen, hiervoor hanteren wij het rooster van het najaar van 2020, waarbij we nog niet sparren en drillen, maar wel solo oefeningen doen in een circuit vorm.