Corona 12 maart update

Beste Bushido leden,

Niemand lijkt er meer omheen te kunnen, we hebben een Corona epidemie in Nederland. En hoewel er nog relatief weinig mensen besmet zijn, moeten wij als sportclub ook zorgen dat de verspreiding van het virus minimaal blijft.

Wij zullen geen evenementen bezoeken, en ook niet meedoen aan grote wedstrijden. Wat de lessen betreft, wij vragen een ieder om zijn/ haar gezonde verstand te gebruiken. Was je handen en voeten voor en na iedere training en was je sportkleding na elke les!

Verder raden we je af om te komen trainen als je griep achtige verschijnselen als hoesten, niezen, verhoging en/of kortademigheid hebt. Wees verstandig, kom bij twijfel niet trainen.

Vooralsnog gaan de lessen gewoon door, maar mochten de actualiteiten ons anders laten besluiten, dan zullen wij dit via deze weg en via onze social media kanalen laten weten!

Team Bushido