Examens en zomer rooster 2016

Beste sporters,

de zomervakantie staat weer voor de deur en dit betekent dat de sport vaak op een laag pitje komt te staan. Bij Bushido houden we hier rekening mee, maar proberen we ook waar mogelijk plaats te bieden aan de mensen die nog wel willen sporten. Vandaar dat we het volgende zomer rooster hebben ontwikkeld voor de periode van 18 juli t/m 28 augustus:

Cross Training binnen vervalt, wel wordt er op maandag en donderdag buiten training aangeboden voor alle Bushido leden. Deze trainingen zijn op beide dagen van 18:00 tot 19:00 uur. De cross trainingen vervallen op maandag 25 juli, maandag 15 augustus en donderdag 18 augustus.

Cross Training vrijdag buiten vervalt; wel kan er op maandag en donderdag buiten worden getraind.

Brazilian Jiu Jitsu dinsdag en donderdag vervalt, wel zijn alle BJJ leden van harte welkom om te trainen bij onze partner club BJJ Purmerend (Adres Aletta Jacobslaan 7 te Purmerend). Tijdens de zomer wordt er op maandag en donderdag getraind van 20:30 tot 22:00 uur. Kledingkeuze is vrij (gi/ no gi).

De judolessen in Heemskerk vervallen allemaal van 18 juli t/m 26 augustus. De lessen in Beverwijk op zaterdag vervallen alleen in de maand augustus.
Judoka’s die evengoed willen trainen zijn gedurende de vakantieperiode welkom in Beverwijk op woensdag 16:45 – 17:45 (5 t/m 11 jaar) en 18:00 – 19:00 uur (12+ jaar). Deze lessen hebben een Dit met uitzondering van woensdag 17 augustus.

Verder doen de judoka’s gedurende de laatste week examen. De peuters (woe 14:00 en zat 9:45 uur) en kleuters (woe 15:00 uur) en de judoka’s op zaterdag in Beverwijk (9:00 uur) doen tijdens hun eigen les een afsluitend examen, de overige judoka’s krijgen de mogelijkheid om examen te doen voor een slip- of band. Hiervoor zullen zij tijdens de les een inschrijf formulier ontvangen.

Vanaf maandag 29 augustus zullen alle lessen weer ‘normaal’ doorgang vinden.