Bushido atleten volbrengen Iron Viking!

Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 4 Bushido obstakel runners meegedaan aan de Iron Viking, een obstakelrace van maar liefst 42 kilometer! In Spaarnwoude deden Jeroen Hammink, Jaap Maks, Michel en Jong en trainer Sebastiaan Munter een obstakel marathon over een erg variƫrend parcours. Zo moest de piste van Snowplanet (-5 graden!) meerdere keren beklommen worden, moesten monkeybars, trenches en touwbruggen overwonnen worden en werd er gesprongen, gezwommen en vooral veel gerend. Alle 4 behaalden de finish binnen de gestelde limiet. Netjes!

Jaap en Sebastiaan

Jaap en Sebastiaan

Jeroen met modder en al over de finish

Jeroen met modder en al over de finish

Ook Michel is binnen, zijn tweede Iron Viking is een feit!

Ook Michel is binnen, zijn tweede Iron Viking is een feit!