Bushido laat indruk achter op Mud Masters!

Bushido_mudmasters_hlm15Maar liefst 14 Bushido sporters deden afgelopen weekend mee aan de 7e editie van MudMasters. Op het Floriade terrein in Haarlemmermeer deden 13 heren en één dame het goed op het 18 km lange parcours, dat omgeven was door klimrekken, touwbruggen, autobanden, sloten en heel wat modder.
Erik Rooijmans en Jaap Maks zorgden zelfs voor een dubbele winst in de startserie Armadillos, door als nummer 1 en 2 over de finish te komen. Erik’s tijd van 1 uur 38 was bij deze editie zelfs goed voor een klassering in de overall top 20 van de ruim 6000 deelnemers! Maar ook Sebastiaan, Fabian, Toby, Bas, Bas, Dennis, Dennis, Marieke, Jeroen, Art, Rob en Tom zorgden er voor dat de finish speaker steeds weer Bushido mocht omroepen. Top gedaan!

Afgelopen jaar deden er nog 5 Bushido atleten mee, nu 14. Voor de editie in Biddinghuizen van eind september hebben we u al weer ingeschreven, en gaan we voor minimaal 20 deelnemers. Wil je meedoen, en hier goed voorbereid aan de start verschijnen, kom dan trainen bij Bushido!