Art en Bas kampioen BJJ in Purmerend!

Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen van onze Purmerendse zusterschool hebben de BJJ’ers van Bushido een erg goede indruk achtergelaten. Art Kok, Menno Lamers er Bas Spruitenburg wisten tijdens dit gezellige toernooi allen in de prijzen te vallen.
Omdat BJJ zowel in gi als zonder gi beoefend wordt, hadden we een dubbel toernooi. In de gi divisie wist Art kampioen te worden, door al zijn wedstrijden via submission te winnen. In de finale won hij op armklem van Bas, die hiermee knap tweede werd.

In de divisie zonder gi begon Art wederom sterk, maar door een lichte rugblessure nam hij het zekere voor het onzekere en stapte hij uit het toernooi. Bas en Menno wisten vervolgens erg knap allebei de finale te halen, waardoor er wederom een Heemskerkse finale plaatsvond. Bas wist in deze finale aan het langste eind te trekken.IMG_1605Wij bedanken de organisatie van BJJ Purmerend voor het mooie toernooi en zien al weer uit naar een volgend evenement!